Sıvı Arap Sabunu /0,5 L

Sıvı Arap Sabunu /0,5 L

Marka
Stok Kodu
6690
Fiyat
63,89 TL + KDV
Havale
65,55 TL (%5,00 havale indirimi)
*69,00 TL den başlayan taksitlerle!!
69,00 TL

      


SONETT ORGANİK SIVI ARAP SABUNU 0.5 L.
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
CSE Ekolojik Ürün Sertifikası
Vegan Ürün
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Bu saf zeytinyağı sabunu, cila sürülmemiş ağaç ve taş zemin yüzeylerinin temizlenmesi ve bakımı için kullanılır. Özellikle yünden keçelerin, halı ve kumaş mobilyaların temizlenmesi için idealdir. 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.  
İçindekiler: Zeytinyağı sabunu*, bitkisel alkol (etanol), doğal kajeput eterik yağı*(Limonen* içerir), balsamik katkılar*,girdaplı döndürülmüş su.

Kullanım / Dozaj:

Yünden Keçe Zeminler İçin:
50 mL sıvı arap sabunu, 500 mL sıcak su içinde seyreltilerek kullanılır.

Cila sürülmemiş ağaç ve taş zeminler için:
Sertlik I-II (0-24 Fransız Sertliği ) : 25 mL / 10 Litre su
Sertlik III-IV ( 25-37 Fransız Sertliği) : 40 mL / 10 Litre su

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sıvı Arap Sabunu /0,5 L SONETT Sıvı Arap Sabunu /0,5 L 69,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Organik/Ekolojik Arap Sabunu tamamen bitkisel ve vegandır, doğa dostu ve anti alerjiktir.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 6690
Sıvı Arap Sabunu /0,5 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.