Banyo Temizleyici/1 L

Banyo Temizleyici/1 L

Marka
Stok Kodu
0679
Fiyat
63,14 TL + KDV
Havale
64,78 TL (%5,00 havale indirimi)
*68,19 TL den başlayan taksitlerle!!
68,19 TL

        


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK BANYO TEMİZLEYİCİ 1 lt
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 

Banyo, duş ve mutfaklardaki kireç çökelmeleri, yağ ve kirlilikleri hızlı ve etkili bir şekilde uzaklaştırır. Zor ulaşılan yerlerdeki kireç çökeltilerini giderir ve aynı zamanda banyo ve mutfaklardaki armatürleri, fayansları, paslanmaz çelik kısımları, duş duvarlarını temizler. Kullanımı çok rahattır: Püskürtün, etki etmesi için kısa süre bekleyin, yıkayın ya da silin. Sonuç: Parlayan bir temizlik, mükemmel bir ekolojik kalite.


  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 
 

İçindekiler:  Bitkisel alkol(etanol), sitrikasit, şeker tensidi, girdaplı döndürülmüş su.


Kullanım: Püskürtün, etki etmesi için kısa süre bekleyin ve iyice yıkayın.


Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Banyo Temizleyici/1 L SONETT Banyo Temizleyici/1 L 68,19 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Ekolojik Banyo Temizleyici vegan ve bitkisel bazldıdır, anti mikrobiyal ve çevre dostudur.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0679
Banyo Temizleyici/1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.