SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK

SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK

Kategori
Stok Kodu
0203
Fiyat
92,37 TL + KDV
Havale
94,77 TL (%5,00 havale indirimi)
*99,76 TL den başlayan taksitlerle!!
99,76 TL
      

SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK

NATRUE Organik Kozmetik Sertifikası
BDIH Ekolojik Sertifikası
Hayvanlar Üzerinden Test Edilmemiştir.
 
Sante 1983'den bu yana Almanya'da ekolojik, vegan ve organik kozmetik ürünleri üretmekte ve Sante Türkiye firması da dünyanın en büyük ekolojik kozmetik markasının Türkiye Temsilciliği'ni yapmaktadır. Sante, Türkiye Kozmetik Sektörü'ne ekolojik bir anlayış ve organik kozmetik ürünlerini getirmiştir. 
 
Sante Saç Şekillendirici Doğal Köpük tamamen organik ve ekolojiktir. Hiçbir hayvansal katkı maddesi içermez, organik ve bitkisel ham maddeler ile hazırlanmıştır.  Saçlarınıza kolayca şekil verir ve bakım yapar. 

"Saçlarınıza istediğiniz şekli kolayca ve kimyasal kozmetiklerin katı ve yağlı görünümünü almadan verin! Doğal buklelere..."
 
Sante Saç Şekillendirici Doğal Köpük;
  • Vegandır.
  • Bitkisel ve glutensizdir.
  • Antialerjiktir.
  • Saçlarınızın kolayca ve doğal bir şekilde şekil almasını sağlar. 
  • Saçlarınıza bakım yapar ve doğal bir görünüm verir.
  • %100 doğaldır.
Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK Sante Organik Kozmetik SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK 99,76 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sante Saç Şekillendirici Doğal Köpük tamamen bitkiseldir, saçlarınıza doğal bir görünüm verir ve kolayca şekil almasını sağlar.. -Saç Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0203
SANTE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ DOĞAL KÖPÜK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.