Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Çayı 25 Poşet

Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Çayı 25 Poşet

Stok Kodu
3456485645
Fiyat
35,19 TL + KDV
Havale
36,10 TL (%5,00 havale indirimi)
*38,00 TL den başlayan taksitlerle!!
38,00 TL
   

ÇAYKUR ORGANİK SİYAH SÜZEN POŞET ÇAY (25 Poşet)
Hemşin Çayı
 
TC Organik Tarım Sertifikası
EKOTAR Ekolojik Tarım Sertifikası
 
Çaykur Organik Siyah Poşet Çay Türkiye menşeilidir. Hemşin organik havzasında yetişmiş çaydır, GDO'suz ve verimli yerli tohumdur ve  üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal katkı maddesi ya da tarım ilacına maruz kalmaz, kimyasal işlem görmez. Rengi ve tadı tamamen doğaldır. İçeriğinde renklendirici, tatlandırıcı, koku verici hiçbir katkı maddesi yoktur.
 
Süzen poşetler, poşet etiketleri ve ipleri ekolojik malzemelerden üretilmiştir ve geri dönüşebilirdir. Kimyasal içermez.
 
En lezzetli çayın keyfini organik yaşayın. Bizler çayı çokça tüketen bir toplumuz. Kahvaltıdan akşam yemeği sonrasına kadar günün her zaman diliminde çay içiyoruz. Bu kadar çok tükettiğiniz çayın organik olması sağlığınız açısından çok önemlidir.

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Çayı 25 Poşet Çaykur Organik Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Çayı 25 Poşet 38,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Çaykur Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Organik Havzası'nda yetişmiş organik çaylardan ve ekolojik poşetlerden elde edilmiştir.. , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 3456485645
Organik Süzen Poşet Çay Hemşin Çayı 25 Poşet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.