Organik Hindistan Cevizi Sütü

Organik Hindistan Cevizi Sütü

Organik,Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
3024
Fiyat
183,17 TL + KDV
Havale
175,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*185,00 TL den başlayan taksitlerle!!
185,00 TL

    


RENU ORGANİK HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ 400 ml


 

TC Organik Tarım Sertifikası
CERES EU Organik Sertifikası

 

 

Renuka kökenleri 1866'ya dayanan bir kuruluştur. 1866'dan bu yana Sri Lanka'nın en iyi ve organik hindistan cevizlerini yetiştirmeyi kendine sorumluluk bilen Renuka, neredeyse 100 yıldır da üretimini yaptığı organik hindistan cevizlerinden organik hindistan cevizi ürünleri üretmektedir.  

 

Renu Organik Hindistan Cevizi Sütü herhangi bir hayvansal katkı maddesi, kimyasal koruyucu, sentetik koku ve kıvam verici içermez. Organik hindistan cevizinden ve doğal yollarla elde edilmiştir. %100 bitkiseldir. Vegan, laktozsuz ve glutensizdir. Hayvansal sütlere göre %45 daha az yağ içerir.

Renu Organik Hindstan Cevizi Sütü;

  • Laktozsuz, glutensiz ve şekeriszdir.
  • Kalorisi düşüktür, bir bardağı (200 ml) 40 kaloridir.
  • Tatlı ve smoothielerinizde kullanabilirsiniz.
  • Vanilya ile çırpıp buzdolabında bekleterek kahve kreması yapabilirsiniz.
  • %100 bitkiseldir.

İçindekiler: Su, Hindistan Cevizi. 

 

Hindistan cevizi sütü, hindistan cevizinin ortasındaki saydam su değildir. Hindistan Cevizi Sütü, hindistan cevizi etinden elde edilir.


 

Kaynak:Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Hindistan Cevizi Sütü The Life Co Organik Hindistan Cevizi Sütü 185,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Renu Organik Hindistan Cevizi Sütü doğal ve en iyi mahsül hindistan cevizlerinden elde edilmiştir.. Vegan Ürünler Vegan Ve Vejeteryan Beslenme, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 3024
Organik Hindistan Cevizi Sütü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.