Kuru Kahveci Nuri Toplar Türk Kahvesi - 100 gr.i

Kuru Kahveci Nuri Toplar Türk Kahvesi - 100 gr.i

Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
000019
Fiyat
9,26 TL + KDV
Havale
8,88 TL (%5,00 havale indirimi)
*9,35 TL den başlayan taksitlerle!!
9,35 TL
KURU KAHVECİ NURİ TOPLAR TÜRK KAHVESİ 100 GR
 
Hazırlanışı: Kahve yapılacak kişi başına 1 fincan soğuk suyu ve her fincan için bir tatlı kaşığı cezveye koyunuz. Şekerli kahve için 1, orta şekerli kahve için yarım tatlı kaşığı şekeri de cezveye ekleyin, karıştırın ve kısık ateşte köpük oluşuncaya kadar pişirin. Kabaran köpüğü fincanlara paylaştırdıktan sonra cezvede kalan kahveyi tekrar kaynatıp fincanlara paylaştırın.
 
Saklama Önerisi: Kahvenizi, kapalı, kuru, kokusuz ve serin ortamda muhafaza ediniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın web sayfasından alınmıştır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tükendi
Organik,Vegan,Glutensiz
Kuru Kahveci Nuri Toplar Türk Kahvesi - 100 gr.i Kuru Kahveci Nuri Toplar Türk Kahvesi - 100 gr.i 9,35 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Nuri Toplar Türk Kahvesi Yemen ve Güney Amerika kahvelerinin el değmeden harmanlanması ile elde edilmiştir, antioksidan oranı yüksektir.. -Kahve,Kakao & Çikolata , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 000019 Kuru Kahveci Nuri Toplar Türk Kahvesi - 100 gr.i

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.