Kediotu Kökü Ekstraktı Kapsül

Kediotu Kökü Ekstraktı Kapsül

Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
2121351
Fiyat
282,18 TL + KDV
Havale
270,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*285,00 TL den başlayan taksitlerle!!
285,00 TL
BALEN DOĞAL KEDİOTU KÖKÜ EKSTRATI KAPSÜL
400 mg - 80 Kapsül
 
Kediotu tüm Avrupa, Orta Asya ve Japonya'nın nemli bölgelerinde yetişen, beyaz çiçekleri olan bir bitkidir. Çiçeklerin ve köklerin salgıladığı koku kedileri cezbeden bir kokudur, kediler bu bitkinin toprağını kazıp köklerini çıkarırlar, Bu nedenle bu bitki kediotu kökü adını almıştır.
 
 
Balen Kediotu Kökü Ekstratı Kapsülğ tamamen doğaldır, hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez. İlaç değildir, tedavi amaçlı kullanılamaz! 
 
Kullanım Önerisi:
Yetişkinlerin günde 12 kapsüle kadar kullanabilirler.
 
Saklama Önerisi: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Vegan,Glutensiz
Vegan,Glutensiz
Kediotu Kökü Ekstraktı Kapsül Balen Kediotu Kökü Ekstraktı Kapsül 285,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Balen Kedi Otu Kökü Ekstratı ideal ve doğal bir yatıştırıcı ve uyku düzenleyicidir.. Destekleyici Gıdalar & Sağlıklı Yaşam Ürünleri takviye edici gıda olarak beslenmenize dahil edebileceğiniz faydalı ürünler., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2121351
Kediotu Kökü Ekstraktı Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.