Ecos3 Banyo ve Tuvalet temizleyici Sprey 750 ml

Ecos3 Banyo ve Tuvalet temizleyici Sprey 750 ml

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
DEHKMSX9
Fiyat
120,83 TL + KDV
*145,00 TL den başlayan taksitlerle!!
145,00 TL
   

ECOS3 EKOLOJİK BANYO VE TUVALET TEMİZLEYİCİ SPREY 750 ml
 
ICEA Ekolojik/Biyolojik Temizlik Ürünleri Sertifikası
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir.
 
Zenginleştirilmiş formülüyle en zor yüzeylerde bile etkili sonuç verir. Banyolarda, lavabo, klozet, küvet, fayans gibi yüzeylerde oluşan kireçlerin, su lekelerinin ve kirlerin temizliğinde kullanılır. Derz aralarının temizliğinde, pas lekelerinin temizliğinde kullanılır. Metal yüzeylerde ve armatürlerde kullanıma uygundur. Özel formülü ve hijyen özelliği etkin temizlik sağlar. Hoş kokulu parfümü ile temizlik sonrasında kalıcı, uzun süre devam eden ferah bir esinti bırakır.

NET 750 ml
Picture
Tüm Ecos3 ürünleri doğaya ve insana dost, yüksek saflıkta, bitkisel bazlı, yumuşak ve yüksek performanslı hammaddelerden üretilir.
 
İçindekiler: Deiyonize Su, %5 Noniyonik aktif madde, %5-15 asit, koku verici, aloe vera özütü. 
 
Kullanım: Ürünü yüzeye püskürtün ve silin veya durulayın. Başka temizlik ürünleri ile karıştırmayın. Cilalı ve mermer yüzeylerde kullanmayın. 

Uyarı! Gıda temizliğinde kullanmayınız, cildinize uygulamayınız!
 
Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Ecos3 Banyo ve Tuvalet temizleyici Sprey 750 ml ECOS3 Ecos3 Banyo ve Tuvalet temizleyici Sprey 750 ml 145,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Ecos3 Mucize Sprey insan ve doğa dostudur, hem ekonomik hem de etkilidir, vegandır.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! DEHKMSX9
Ecos3 Banyo ve Tuvalet temizleyici Sprey 750 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.