Cam Tuz ve Baharat Değirmeni

Cam Tuz ve Baharat Değirmeni

Stok Kodu
BCHLMY57
Fiyat
74,26 TL + KDV
Havale
71,25 TL (%5,00 havale indirimi)
*75,00 TL den başlayan taksitlerle!!
75,00 TL
CAM TUZ DEĞİRMENİ
 
Cam Tuz Değirmeni, doğal öğütme tuzlarınız için idealdir. Sağlıklı cam yapısı ve değirmen kısmının kullanım  rahatlığı ile doğal öğütme tuzlarınızı daha sağlıklı muhafaza edin ve kullanın.
 
Tuz Değirmeninin üst kapak ve değirmen kısmını tamamen çıkarın, cam haznenin içine öğütme tuzunuzu doldurun ve kapağı kapatın. Tuz değirmenini baş aşağı çevirin, kapağını açın ve değirmeni yavaş yavaş çevirerek tuzunuzu öğütün ve istediğiniz yere serpin.
 
Sağlık için öğütme tuz tüketin ve tuzlarınız ile tüm baharatlarınızı cam kavanoz ya da değirmenlerde muhafaza edin.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cam Tuz ve Baharat Değirmeni Cam Tuz ve Baharat Değirmeni 75,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Paşabahçe Cam Tuz Değirmeni ile sağlıklı ve doğal öğütme tuzlar tüketin.. -Tuzlar & Tatlandırıcılar Himalaya tuzu pakistan'dan gelen bir kaya tuzudur.Yerli kaya tuzu Çankırıdaki tuz yataklarında 80 metre derinliklerden çıkarılır,bünyesinde yaşamımız için gerekli birçok mineraller vardır. Deniz tuzu,deniz suyunun neofilize edilmesiyle elde edilmektedir.Yapısında iyot ve birçok mineraller vardır., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BCHLMY57 Cam Tuz ve Baharat Değirmeni

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.