Bambu Diş Fırçası- Yetişkin Yumuşak Fırça- Beyaz

Bambu Diş Fırçası- Yetişkin Yumuşak Fırça- Beyaz

Marka
Stok Kodu
BCDJRS69
Fiyat
148,15 TL + KDV
*160,00 TL den başlayan taksitlerle!!
160,00 TL
 

 

HUMBLE BRUSH BAMBU DİŞ FIRÇALARI- YETİŞKİN

(Beyaz- Yumuşak)

2015 Organik Ve Doğal Ürün Ödülü

Vegan Ürün

 

Humble Brush, Humble Smile Vakfı'nın Dünya'nın tüm kalkınmakta olan ülkelerinde sürdürdüğü insani ve ekolojik projeleri temsil eden bir markadır. Humble Brush doğayla ve insanla dost ve kültüre özgü ürünler üretir ve bu ürünlerin gelirinin %50sinden de fazlasını Hindistan ve Nepal'den Mozambik ve Etiyopya'ya, Nikaraqua ve Meksika'dan Estonya'ya pek çok ülkede sürdürdüğü projelere aktarır. 1 tane Humble Brush Diş Fırçası satın alarak hem doğaya ve dişlere dost bir ürün kullanmış olursunuz hem de verdiğiniz ücretin yarısını bir projeye bağışlamış olursunuz.

 

Humble Brush Diş Fırçaları bambudan elde edilir. Yetişkin (yumuşak) ve Çocuk (ekstra yumuşak) olmak üzere 2 türdür. Her iki türde de sap ve fırça kavrayışı çok güçlüdür. Naylon ve plastik fırça kılları değil doğal bitkisel kıllar içermediğinden kimyasal ve kanserojen BPA (Bisphenol A) maddesi bulunmaz. Dişerinizi fırçalarken zehirlenmezsiniz. Kullanım ömrü standart diş fırçaları gibidir. 4-6 ayda değiştirilmesi tavsiye edilir. Dişleri etkin bir şekilde temizler.

 Diş fırçasının sapı ve kılları doğada tamamen çözünür ve gübre olur. Diş Fırçası kutuları da %100 geri dönüşümlüdür.

 Humble Brush diş fırçası kullanarak;

  • Ağız ve diş sağlığınızı koruyun.
  • Dişlerinizi fırçalarken zehirlenmeyin.
  • İsveç'in Humble Smile Projelerine katkı sağlamış olur.
  • Doğaya zarar vermeyin.

Kaynak:Üretici vakfın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bambu Diş Fırçası- Yetişkin Yumuşak Fırça- Beyaz Humble Brush Bambu Diş Fırçası- Yetişkin Yumuşak Fırça- Beyaz 160,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Humble Brush Diş Fırçaları bambu olduğundan doğal olarak antibakteriyeldir. Dişleri etkin bir şekilde temizler, hem doğa hem de insan dostudur.. -Ağız,Dudak ve Diş Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BCDJRS69
Bambu Diş Fırçası- Yetişkin Yumuşak Fırça- Beyaz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.