Ballı Saç Kremi 200 ml

Ballı Saç Kremi 200 ml

Organik
Marka
Stok Kodu
ADEJQTUX
Fiyat
197,22 TL + KDV
*213,00 TL den başlayan taksitlerle!!
213,00 TL
    

APIFARM Organik Ballı Saç Kremi

İçeriği: Bal,Shea yağı, Cadı Fındığı yaprak suyu, Mavi Kantaron çiçeği suyu, At kestanesi Yağı, Limon Özü, Arpa Özü, yulaf özü, pamuk özü

Organik Bal ve Organik Shea yağı ile zenginleştirilmiş Apifarm saç kremi, kuru saçı ucundan dibine kadar besler ve yeniden yapılandırır. Zengin formülü kuru uçları yeniler ve onarırken güneş, rüzgâr, soğuk, aşırı taranma gibi sert etkilere karşı korur. Düzenleyici maddeler kılcal dokulara kalkan görevi görür ve saçın kolayca açılmasını sağlar. Saça parlaklık, yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.

Apifarm  Ürünleri Eco-Cert Sertifkalı olup sertifikasyonu sağlayabilmek için Fransa'da Eco-cert ve GMP sertifikalı laboratuvarda üretilmiştir. APIFARM, Eğriçayır'ın kozmetik markasıdır ve içeriğindeki arı ürünleri kendi ürünüdür.   


Bitkisel içeriklerin toplamda % 99 organik tarım  ile üretilmiştir.
Tüm içeriğin % 98.4 doğal ürünlerden oluşur.
Tüm içeriğin % 21.9' u organik tarım ile üretilmiştir. 

ECOCERT Greenlife tarafından ECOCERT Standartlarına göre onaylanan Organik Kozmetikler hakkında daha fazla bilgi için http://cosmetics.ecocert.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın veb içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiş
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Ballı Saç Kremi 200 ml Apifarm Ballı Saç Kremi 200 ml 213,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Apifarm Ballı Saç Kremi saçları besler, yeniden yapılandırır, hacim ve sağlıklı ışıltılı bir görünüm verir.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! ADEJQTUX
Ballı Saç Kremi 200 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.