Acai Energy Deo Roll On

Acai Energy Deo Roll On

Organik,Vegan
Stok Kodu
CDEHKU23
Fiyat
72,88 TL + KDV
*78,71 TL den başlayan taksitlerle!!
78,71 TL
            

SANTE DOĞAL ACAI BERRY ÖZLÜ DEO ROLL ON 50 ml

NATRUE Organik Kozmetik Sertifikası
BDIH Ekolojik Sertifikası
BIO Organic Sertifikası
Vegan Ürün
 
Sante 1983'den bu yana Almanya'da ekolojik, vegan ve organik kozmetik ürünleri üretmekte ve Sante Türkiye firması da dünyanın en büyük ekolojik kozmetik markasının Türkiye Temsilciliği'ni yapmaktadır. Sante, Türkiye Kozmetik Sektörü'ne ekolojik bir anlayış ve organik kozmetik ürünlerini getirmiştir. 
 
Sante Acai Berry Özlü Deo Roll On tamamen organik ve ekolojiktir. Hiçbir hayvansal katkı maddesi içermez, organik ve bitkisel ham maddeler ile hazırlanmıştır. Ter bezlerinin ve porlarının normal fonksiyonlarını engellemeden, kötü koku oluşturan bakterilerin oluşumunu doğal yolla önler. Uzun süreli bir tazelik ve ferahlık sağlar. Parfüm, alkol, renk veren maddeler, sentetik koruyucular ve klorlu aluminyum tuzları içermez.

"Koltuklatlarınıza doğal bir ferahlık ve tazelik verir, bakım yapar. "
 
Sante Acai Berry Özlü Deo Roll On;
  • Vegandır.
  • Bitkisel ve glutensizdir.
  • Antialerjiktir.
  • Hafif tatlımsı/meyvemsi bir kokuya sahiptir. 
  • Doğal tuzlar ile kristalleştirilmiştir, tuzludur.
  • Ferahlık ve tazelik verir.
  • Koku oluşumunu önler.
  • Yumuşaklık verir ve bakım yapar.
  • %100 doğaldır.
Kullanımı: Kuru koltuk altınıza hafifçe uygulayınız.
 
Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Acai Energy Deo Roll On Sante Organik Kozmetik Acai Energy Deo Roll On 78,71 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sante Organik Acai Berry Deo Roll On ter bezleri ve porların doğal fonksiyonlarını engellemeden kötü koku oluşumunu engeller.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! CDEHKU23
Acai Energy Deo Roll On

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.